Een sportief 2018

Hoi lieve mensen,

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen en alle goeds voor 2018, dat het vooral maar een sportief 2018 mag worden. Het is een tijdje wat rustig geweest rondom ons, dat had alles te maken met het weer v an de afgelopen tijd. Wij hadden bedacht om het jaar af te sluiten met twee leuke loopjes. We zouden de bosbaanrun in Amsterdam doen, maar vanwege de sneeuw en de kou zijn we niet gegaan. Ik was niet fit genoeg om mee te doen. Een aantal weken later kwam de zandtovenaar naar Emmeloord voor de opnames van Kerst met de zandtovenaar. Daar ben ik samen met papa heen geweest. Het was een geweldige show en misschien heb je hem zelfs al op TV gezien met de kerst.

 

Traditie getrouw is eind december de Henk tot Henk loop op derde kerstdag. Een loopje waar ik de afgelopen keren ook aan mee heb gedaan. Helaas gooide ook dit keer het weer roet in het eten. Het regen die dag behoorlijk en de wind was ook erg fris. Omdat ik snel ziek word met dat weer ben ik niet mee gegaan. Papa heeft die dag wel gelopen samen met een collega. Het was een leuk loop en papa was redelijk tevreden over zijn tijd, 53:02 over 8,4 km.

 

 

 

 

 

 

Nu is het alweer 2018 en tijd om nieuwe plannen te maken. Natuurlijk staan er weer een boel mooie races op het programma, maar daarover later meer. Eerst nog een ander leuk nieuwtje. Naast onze bestaande vrienden is er een nieuw bijgekomen. Team Fleur zal in 2018 ook deel uit gaan maken van team Dare2Tri. Dit mooie kledingmerk zal ons het komende seizoen ook gaan ondersteunen tijdens alle mooie races. Dare2Tri is een merk dat wij vooral kenden van de goede wetsuits die ze maken. Hoe de samenwerking er precies uit gaan zien zullen we later in het seizoen vertellen.

Om het seizoen goed te beginnen is papa vandaag maar meteen begonnen met zwemmen. De jaarlijkse nieuwjaarsduik is ook voor hem een traditie die hij niet snel overslaat. Ik doe daar niet aan mee, mij te koud. Vanuit de mooie polder nogmaals de beste wensen en op naar een mooie nieuw seizoen. Ons eerste doel is de halve marathon van leeuwarden. Tot snel lieve mensen. 

 

 

One thought on “Een sportief 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.