Sportverkiezingen Noordoostpolder 2017

Wat een bijzondere avond was het gisteravond. We hebben papa goed verrast in de bosbadhal. Papa had een aantal weken geleden een bericht aan de sportverkiezingen gestuurd met de vraag om op de para atleten tijdens zo’n avond in het zonnetje te zetten. De organisatie gaf aan het mee te nemen voor volgend jaar.

Daarna is papa uitgenodigd voor de avond zelf om mee te doen aan het lagerhuisdebat om te praten over de sport in de NOP. Een hele leuke ervaring om dat eens te mogen doen. Aansluitend waren de verkiezingen voor sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en vrijwilliger van 2017. Een heerlijk programma met vele mooie genomineerden die allemaal mooie prestaties hebben geleverd het afgelopen jaar. Na al deze winnaars was er nog een laatste categorie en dat  was sportinitiatief van 2017. Papa zat niets vermoedend in de zaal naar de directeur van zijn werk en naast Kerst, wat te kletsen over alle genomineerden en de winnaars. Ondertussen hadden mama en pake mij meegenomen naar de bosbadhal om papa te verrassen. Terwijl de presentator begint te vertellen dat de winnaars allemaal op de hoogte waren blijft papa lekker doorkletsen. De introductie begint en langzaam aan begint er papa een kwartje te vallen. Wij zijn uitgeroepen tot sportinitiatief van 2017. Stomverbaasd loopt papa de catwalk op naar de presentator. Niet wetende dat mama en ik achter hem aanlopen. Papa was helemaal verrast om ons te zien, maar vond het zeker een super verrassing. Samen nemen we de prijs in ontvangst. Wij hebben een heerlijk smulpakket gehad van Verhage Fruit, mooi bloemen van Acanthus en een mooie cheque van Boomsma Sport.  Wij zijn weer enorm verwend. Achteraf zijn we nog ge├»nterviewd door Omroep Flevoland over wie wij zijn en wat wij doen.

Wij vonden het een fantastische avond en hebben enorm genoten. Iedereen bedankt voor een top avond en hopelijk staan er volgend jaar ook gehandicapte sporters in de spotlight.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.