Herfstloop Lelystad

Het triathlon seizoen dit er helaas al weer op voor dit jaar. Dit hebben we samen met Cisca afgesloten in Witmarsum. Het hardlopen gaat gewoon lekker door.

Voor deze keer begeven we ons naar Lelystad voor de herfstloop, georganiseerd door loopgroep2000. Het is een loop van 10 km door de parken van Lelystad. Het weer is super, droog en een lekker herfstzonnetje en Fleur is helemaal in haar sas. Ze had een nieuwe jas en die moest aan, iedereen moest hem zien. Nadat we ons startnummer hebben opgehaald in de kantine begeven we ons naar de start. Het is een leuk gezelschap dat aanwezig is en we kletsen wat met mensen om ons heen. We blijven wat achterin hangen en zodra het startschot klinkt hobbelen we achter de rest aan. We starten lekker rustig en komen al snel in een lekker loopritme. We weten dit lang vol te houden en lopen vrij ontspannen de tweede ronde van 5 km in. Zo richting het einde van de tweede ronde ruiken we de finish en beginnen we te versnellen. Uiteindelijk resulteerde dit in een sprint naar de finish met het doel om net onder het uur te finishen. Helaas lukt dat niet, maar we finishen toch in een mooie tijd van 1:01:05.

Het was een hele gezellige middag en wij  hebben ons weer prima vermaakt. De organisatie was super en iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. Fleur kreeg bij de finish zelfs nog een mooi sinterklaas kleurboek. Haar dag kon niet meer stuk.

                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.